Honda 599 Forum

Go Back   Honda 599 Forum > General Community > Accessories and Modifications

Accessories and Modifications Ah the fun of enhancing your motorcycle. Here you will find retailers and advice.

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 11-30-2018, 02:11 PM   #1
nitroheadz28
Junior Member
 
Join Date: Sep 2016
Posts: 17
Default Issues with Clear Alternatives LED tail light

*FIXED*



Hey guys, I purchased my 599 with this tail light 2.5 years ago and not long after people riding with me would tell me it would flicker going over bumps.


Fast forward to a few days ago and the running light stopped working completely. I tapped on the tail light a few times and it would come on here & there but eventually stopped. The brake light and turn signals function as they should.



I took everything apart today expecting to find a loose connection and everything looks fine, circuit board on the light seems fine.



The wiring diagram in the manual hasn't been much help so far (Doesn't help that I suck at electrical past checking for voltage and resistance).


I'm assuming the two green/ yellow are for the turn signal. Still trying to work off the manual so I can go through this properly.


Anyone had this issue or can help diagnose? Thanks in advance

Last edited by nitroheadz28; 11-30-2018 at 04:07 PM.
nitroheadz28 is offline   Reply With Quote

 

Bookmarks


Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -7. The time now is 09:10 AM.


Powered by vBulletin® Version 3.8.2
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.